Balans voetverzorging

 
   
Openingstijden
Ma14:00 - 20:00
Di09:00 - 16:00
Wo14:00 - 22:00
Do09:00 - 17:00
 
Telefonische bereikbaarheid
Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen, maar als u de voicemail inspreekt, bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
 
Afspraken afzeggen
Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht omdat de tijd voor u is gereserveerd.
 
Provoet
Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland.

Nagelreparaties en -correcties

Moderne methode voor esthetische teennagelreparaties.

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan want Balans voetverzorging heeft een methode om lelijke teennagels te behandelen. Hiervoor gebruik ik in mijn praktijk een pedique-gel van Havenco.
Een cosmetische teennagelcorrectie met deze gel geeft fantastische resultaten. Door de ontwikkeling van dit moderne materiaal kunnen teennagels gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat ze er weer esthetisch mooi en goed verzorgd uit zien.

De te corrigeren teennagel wordt door mij eerst zo dun mogelijk gefraisd, daarna wordt de nagel gemodelleerd en de vorm bepaald. Vervolgens wordt de pedique-gel onder een UV lamp in c.a. 2 minuten uitgehard. Het UV-licht is niet schadelijk en geeft geen veranderingen aan de huid. Een pedique-nagel is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. Hij voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Er zijn verschillende kleuren; ik kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen, zoals bij schimmelnagels, kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. U mag de Pedique nagels ook lakken in uw favoriete kleur nagellak; deze blijft veel beter houden.

Na een teennagelcorretie duurt het, afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd, gemiddeld tien tot twaalf maanden tot er weer een gezonde nagel gegroeid is
Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Foto1
Teennagel voor de behandeling.

Foto 2
Teennagel na de behandeling.

Balans
Voetverzorging

Alma de Bruin
Hazenkampseweg 139
6531NE Nijmegen
024-6630734
alma@balansvoetverzorging.nl

Copyright © Balans Voetverzorging, site: Bas Lem